14 Haziran 2012 Perşembe
Anzer Balını Saklanması
Baldaki en belirgin değişiklik kristalizasyon ve akışkanlığı kaybıdır.Halk arasında Anzer balı kristalleşme (insanların şekerlenmesi dili) yanlış anlama, baldaki kristalizasyon, en belirgin kanıtı da doğal bal olduğunu gösteriyor çünkü. Yeterince kavanozuyla ile üç veya dört kez tutmak için sıcak 40 derece suda balık Anzer balı kristalleşme kazanmak için akışkanlık kaybı,. 0 derecenin altında sıcaklık, 60 derece ve mineral Anzer balının ve değerlerinin kaybolmasına neden olur. Bu nedenle, Anzer balı, sen ışığa çok duyarlı refrigerator.Anzer bal muhafaza edilmemelidir hiç ışık olmayan yerlerde saklanmalıdır.Bal doğası ve bal kavanozu ve kapağı sıkıca kapalı hermetik nerede, neden bu çevredeki kokuları emer nedeniyle. Anzer balı tat ve asit bal diğer türleri tüketilen değildir kahvaltıda köpüren occurs.Anzer bal açık bırakılmıştır. Son derece değerli ve bal nispeten az şifa niyetiyle yerine genellikle daha tüketilmektedir. Bu yerel bilen insanlar ve Anzer balı, arkadaşlar en değerli hediye ve hastaların Anzer balının onları almak demektir By. Şifa şifamıza Tanrı'nın Anzer balı bekleyin ve daha ziyade yüzyıllar boyunca yiyecek, gücü artırmak için hastalıklara karşı koruma için çare kaynağı olarak tüketilen ve direnç olarak kullanılan daha bir tool.Anzer bal olarak kullanabilirsiniz. Bu yönü ile hastaları tedavi ve Anzer balı deposu için bir anne olmuştur. Genel olarak bal yok, yiyecek yok, ve özellikle, hak ve bu çok şöhret ve değer açısından benzersiz bir üne haklı çıkarmak için Anzer balı bal Anzer, zaman içinde hiçbir şey kaybetmiş değil.İlk günün saflığı ve tadı, yaban bizim tables.Anzer bal ve aracısız satış tek bir kaynaktan elde ulaşır.Doğal çevre ile üretim yeri, Anzer balının Rize, Anzer yaylaları.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder